Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. 86--13244859200 mona@ddvapor.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - U hebt sommige Delta 8 Distillaatspuiten nodig.

U hebt sommige Delta 8 Distillaatspuiten nodig.

April 21, 2022

Onze Delta 8 spuiten van de luchtversie kenmerken Viton-O-ringen, onze handtekenings medisch-rang, en medisch-rang pyrex glas voor hun vat. Deze combinatie materialen verzekert de hoogte - kwaliteit en zuiverheid van uw concentraat op de binnenkant terwijl het handhaven van een hoogst duurzame en gladde buitenkant.

De facultatieve Viton-O-ringen kunnen het duurzaamste commerciële rubber gebruiken en moeten om het even welke verslechtering van vloeistoffen of hoge temperaturen weerstaan, maar de standaardringen van het medisch-rangsilicone zijn niets om meer dan één van beiden te kijken. Hun FDA-approved silicone bevat geen toxine, is niet-poreus en hypoallergenic, en verzet zich tegen de bacteriële groei.

In tegenstelling tot traditionele keramiek die na verloop van tijd zal degraderen en zal afbreken, kunt u worden verzekerd dat met hun bouw, deze chemisch unreactive spuiten de test van tijd zullen doorstaan. Bovendien zullen de unreactive eigenschappen van het materiaal zo zuiver uw concentraat houden kijkend aangezien het chemisch is.

Deze spuiten zijn volledig klantgericht zowel in graduatie op het de glasvat als druk aan de kant en bovenkant van de spuitduiker. De Delta 8 spuit van de luchtversie blijft waar aan onze formule en biedt een klep aan die lucht toelaat worden verwijderd om oxydatie te verhinderen.