Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. 86--13244859200 mona@ddvapor.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

 • China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika

 • Merken

  DDVAPOR

 • Aantal werknemers

  500~1000

 • Jaarlijkse omzet

  3000000-5000000

 • Opgericht Jaar

  2019

 • Export pct

  70% - 80%

 • Klanten bediend

  USA

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86--13244859200

Inleiding

DDVapor is een Chinees vapemerk dat in 2017 werd gevestigd, en altijd gevestigd om klanten van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten evenals de aandachtige dienst. Met de inspanningen en de creativiteit van het DDVapor-team, hebben wij snel werden één van de belangrijke merken in de vaping industrie.
DDVapor heeft een professioneel productr&d team evenals een strikt systeem voor kwaliteitscontrole om beste in productkwaliteit te verzekeren, en wij doen het niet alleen, werkt DDVapor constant met overzee ontwerpers en onderzoekers om nieuwe producten te ontwikkelen die gebruikers het beste en de meeste gezonde alternatieven aan tabak brengen.
Hoewel DDVapor jong is, snel groeit het. DDVapor luistert aan zijn klanten, en wij pogen om klanten de scherp-randproducten evenals de eminente dienst te brengen.

 

 

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

DDVapor is een Chinees verstuiverbedrijf dat in 2018 werd gevestigd, en altijd gevestigd om verstuivers van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten evenals betaalbare prijs. Hier wij professionele productr&d teams evenals een strikt systeem voor kwaliteitscontrole hebben om beste apparaten voor u te verzekeren en wij doen het niet constant alleen, het werk met overzee ontwerpers en onderzoekers nieuwe producten ontwikkelen die gebruikers betrouwbare en meeste gezonde vape voor droge kruid, was en cbd olie brengen.

 

DDVapor luistert aan zijn klanten en het techniekteam zal alle ideeën van u overwegen, die aan ons getuige de voltooiing samen zullen helpen. Voorts zijn wij de beste keus voor u als u het vinden van een verstuiveroem en ODM leverancier zoekt.

 

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Dienst

VISIE

 

VERWACHT GEZONDHEID MEER DAN VAPE.

 

Van bij het begin, trachtte DDVAPOR een verschillend soort bedrijf te zijn. Men is dat wij niet alleen vape maar ook menselijke gezondheden vierden. Wij beschouwen onze klanten, werknemers, leveranciers als onze partners die in gedeeld succes zijn. Terwijl het verzekeren van alles gedaan wij door het perspectief van menselijk-institutionele verplichting zijn om de premium&superior vape producten rond de wereld te verstrekken.

 


 

ONZE OPDRACHT

 

Voed en verbeter de gezonde levensstijl van mens

 

 


 

ONZE WAARDEN

 

De klanten zijn de stichting van onze groei

 

Helpend elke enige klant om hun dromen te vervullen eerst, toen van ons.

 

De kwaliteit is onze ziel

 

Leverend onze zeer best alles bij elkaar wij, houdend voor resultaten verantwoordelijk.

 

Omhels een dankbaar hart

 

Creërend een warme en behorende cultuur, zullen wij 2% van onze verkoop als fonds voor communautaire activiteiten en van alle partners noodsituatiebehoefte schenken.

 

Onderzoek innovatie met hartstocht en enthousiasme

 

Acteren met moed, de uitdaging van de huidige situatie en het vinden van nieuwe oplossingen om ons bedrijf evenals elkaar te ontwikkelen.

 

 


 

Ons Team

DDVapor heeft een professioneel productr&d team evenals een strikt systeem voor kwaliteitscontrole om beste in productkwaliteit te verzekeren, en wij doen het niet alleen, werkt DDVapor constant met overzee ontwerpers en onderzoekers om nieuwe producten te ontwikkelen die gebruikers het beste en de meeste gezonde alternatieven aan tabak brengen. Hoewel DDVapor jong is, kweekt het fast.DDVapor luistert aan zijn klanten, en wij pogen om klanten de scherp-randproducten evenals de eminente dienst te brengen.