Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. 86--13244859200 mona@ddvapor.com
2ml Delta 8 Delta 10 HHC Preheat Disposable Vape Device Ceramamic Coil

2ml delta 8 Delta 10 HHC verwarmt de Beschikbare Vape-Rol van Apparatenceramamic voor

 • Naam
  Delta 8 Beschikbaar Vape Apparaat
 • Batterij
  280mAh
 • Oliegaten
  2*3mm
 • Capaciteit
  2ml
 • Het laden
  Navulbaar
 • rol
  Ceramische Olie
 • Verpakking Details
  10pcs in doos
 • Levertijd
  5-8 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union
 • Levering vermogen
  1000000+pcs

2ml delta 8 Delta 10 HHC verwarmt de Beschikbare Vape-Rol van Apparatenceramamic voor

2ml delta 8 Delta 10 HHC verwarmt de Beschikbare Vape-Rol van Apparatenceramamic voor

 

 

 

 

Het Beschikbare Vape Detail van HHC:

 

Afmetingen: 10.5mm*20mm*100mm
·Het verwarmen Rol: Ceramische Rol 1.8ohms
·Volume: 1ml
·Batterij: Een Rang lithium-Ionen280mah
·Vullende Gaten: 2*3mm
·Olie het Voeden Gaten: 4*2mm
·Kleuren: Beschikbare aanpassing
·Twee Niveaus van Regelbaar Voltage: (2.8v/3.5v)
·Het laden: Micro- USB-poort

 

 

 

2ml delta 8 Delta 10 HHC verwarmt de Beschikbare Vape-Rol van Apparatenceramamic voor 0

 

 

2ml delta 8 Delta 10 HHC verwarmt de Beschikbare Vape-Rol van Apparatenceramamic voor 1

2ml delta 8 Delta 10 HHC verwarmt de Beschikbare Vape-Rol van Apparatenceramamic voor 2

Beschikbare Vape OEM van HHC stappen

 

1. Selecteer uw Hardware

Wij bieden een volledige inzameling van 510 draadpatronen aan, vape pen, 510 draadbatterijen, en peulsystemen, die door onze strenge het testen en nalevingsprotocollen zijn gezet om ervoor te zorgen dat uw privé etiketeindproduct op een geprobeerd en waar apparaat gebaseerd is. Als u iets niet ziet houdt van u in onze catalogus, kunnen wij een uniek apparaat voor uw merk altijd creëren.

 

2. Wij ontwerpen het voor uw merk

Onze studio van het productontwerp werkt met u om uw merkvisie in een opmerkelijke vaping ervaring om te zetten. Of u binnenshuis een team hebt en basisbegeleiding of u vereist ons vereist om het volledige product van begin tot einde te ontwerpen - wij kreeg u behandeld.
Zodra u met het ontwerp wordt tevredengesteld, wij een prototype in uw indienen orde krijgen te verzekeren u precies wordt wat u veronderstelde.

 

3.Complete testend Protocol

Alvorens uw product in massa wordt geproduceerd, werken wij nauw met uw team samen om ervoor te zorgen dat de hardware u selecteerde een goed geschikt voor uw proces en bovenal - uw concentraat is. Om dit te verzekeren, werkt ons team van de cliëntdiensten met u om a uit te voeren
het strenge het testen protocol en verzamelt zich om het even welk terugkoppelen die ons zullen toestaan om het eindproduct voor uw specifieke toepassing te perfectioneren.

4. Lanceringsproductie

Met alle richtlijnen op zijn plaats geplaatst en omgezet in een gedetailleerd die specificatiedocument door u, BBTANK-teambewegingen vooruit wordt goedgekeurd met
productie. Elke stap van dit proces, van grondstoffen aan tijdens productiecontroles aan wordt definitieve QC gecontroleerd door ons team bij de productiefaciliteit, op elk moment. Dit verzekert kwaliteit, consistentie, en geschikte rapportering over om het even welke bevindingen.

 

5. Kwaliteitscontrole

De definitieve Kwaliteitscontroleprotocollen wordt geleid uitsluitend door ons loodqc Team. Met meer dan 10 jaar van ervaring, controleren zij streng de volledige die productie tegen het goedgekeurde specificatieblad in werking wordt gesteld en de vertegenwoordiger levert een rapport aan onze cliënten in
dat identificeert duidelijk om het even welke bevindingen. Dit multi-step QC protocol zet u in volledige controle van het eindproduct alvorens u het ontvangt.

 

6. Uw Product wordt verscheept

Op uw formele goedkeuring van het definitieve QC rapport, wordt het product verpakt, veilig gepalletiseerd en voor de definitieve bestemming geëtiketteerd. Met op zijn plaats volgen het in real time, houdt ons team van de cliëntdiensten het sluiten op oog op de verzending tot het douane ontruimt en de faciliteit van onze cliënt bereikt. Op aankomst, lopen wij u door het definitieve inspectieprotocol om volledig te verzekeren
tevredenheid.